<< 3.1.2 Postavení a význam cukru a cukrovky v ČR | 4 Cukrovka - biologie, růst, vývoj a požadavky na prostředí >> |
![]() |
![]() |
![]() |
Při posuzování základních otázek spojených s využitím cukrovky v našich podmínkách je třeba si uvědomit, že:
![]() |
![]() |
![]() |
Tab. 3.2 - 1 : První odhad výroby řepného cukru v západní Evropě v roce 2003/04 podle F.O.Licht (v hodnotě surového cukru).![]() |
Tab. 3.2 - 2 : Sklizňové plochy cukrovky podle krajů v letech 2000-2002.![]() |
Tab. 3.2 - 3 : Cukr bílý, průměrné měsíční ceny v USD/t (London No.5). Dodací podmínka FOB - vybrané přístavy.![]() |
Tab. 3.2 - 4 : Cukr surový, průměr. měsíční ceny London No.7 v USD/t. Dodací podmínka CIF volně ložená na lodi VB.![]() |
Tab. 3.2 - 5 : Bilance výroby a spotřeby cukru včetně cukru ve výrobcích a substituentů (tis. t).![]() |
Tab. 3.2 - 6 : Ceny zemědělských výrobců (Kč/t).![]() |
Tab. 3.2 - 7 : Přehled cukrovarů, které zahájí cukrovarnickou kampaň 2003/04.![]() |
<< 3.1.2 Postavení a význam cukru a cukrovky v ČR | Top | 4 Cukrovka - biologie, růst, vývoj a požadavky na prostředí >> |